Hakkımızda Hizmetlerimiz Referanslarımız İş Ortaklarımız Kaynaklar İletişim
30 Aralık 2022

ZedTech'​in 2022 Yılını Değerlendirdik

Buğra İpek

Senenin başından sonuna keyif aldığımız birçok çalışma ve sohbet gerçekleştirdik. Kuşkusuz, Bunun en önemli nedeni ekibimizin titizliği ve özverisiydi. Yeni bir yıla girerken ZedTech olarak 2022 yılımızı değerlendirdik ve bize zaman ayıran herkesle paylaşmak istedik.

🚀 #DellTechnologies tarafından en hızlı çıkış yapan iş ortağı ödülüne layık görüldük, çok gururlandık 🙏

☁️ #Bulut altyapımızı geliştirdik; Türkiye’de Veeam’in ilk immutable backup altyapısını kuran CSP’si olduk

🧠 Bulut servislerimizi müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çeşitlendirdik

✨ İlk #GPUcloud müşterimize hizmet vermeye başladık.

🤝 Yaptığımız işbirlikleriyle SAP, siber güvenlik ve veri tabanı alanlarında müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verir hale gelerek ekosistemimizi geliştirdik.

🔈IT gündemine ve geleceğine dair konuları konuştuğumuz toplantılarla müşterilerimizi güçlendirdik, ihtiyaçlarını dinleyerek yeni fikirler paylaştık.

💥 ZedTech olarak logomuzu, kurumsal kimliğimizi ve web sitemizi yeniledik.

🎥 1 dakikalık videolar çektik, sürekliliği yakalayamadık ve yeni yıla hedef koyduk 👊

📍 Ekip büyüdükçe ofise sığamaz olduk ve taşındık. Hatta 2023’e girerken daha da büyük bir ofis ihtiyacımız olduğunu farkettik.

💯 Tüm bunlardan fırsat bulduğumuzda da eğlendik!

Henüz ZedTech ekibimizle tanışmadıysanız sizi öncelikle ZedTech Express Analiz Anketi'ne alalım: Soruları yanıtlayın, uzmanlarımızla ihtiyaçlarınızı belirleyelim ve kritik konularınızı yorumlayarak size özel bir analiz paylaşalım.

Herkese sevdikleriyle mutlu, sağlıklı ve umut dolu bir 2023 dileriz!

#ZedTech #ZedTeknoloji
ZedTech Express Analiz Anketi Ekibimizin sağladığı en önemli fayda: zaman. Siz işinizi geliştirirken, biz Zed Teknoloji ekibi olarak IT altyapısı konusunda tüm iş yükü ve sorumluluğunu yükleniyoruz.

Henüz ekibimiz ve hizmetlerimizle tanışmadıysanız ZedTech Express Analiz anketini doldurup uzmanlarımız tarafından hazırlanan ücretsiz değerlendirmeyi edinebilirsiniz.
Ankete Başla